zondag 14 april 2013

En dan wat?

Tegenwoordig hoor je zo vaak dat er dieren mishandeld worden. Al een hele tijd trouwens maar je ziet het steeds meer op Facebook. Op Facebook zijn het vaker oudere mishandelingen die al opgelost zijn, maar mensen kijken daar niet naar als ze het delen. Zelfde geldt voor als er een persoon vermist is, dan is die misschien allang gevonden tegen de tijd dat jij die foto deelt. Let daar dus op in de toekomst. Maar daar gaat dit mini-blog niet over.

Ik kijk net Hart van Nederland en daar gaat het over de verkrachting van 2 paarden. Bij het ene paard is iets in 't kontgat gestopt en daarmee is er nog een gat gemaakt in het kontgat.. ofzo.. Maar dan komt het nieuwsbericht ten einde en zie je de politie weer een praatje houden; weet u wie de dader is of heeft u tips, meld het dan. En dan? Dan loopt diegene over een paar weken/maanden weer vrij en krijgen we weer van die nare berichten. Ga er godverdomme eens een keer hogere straffen tegenaan gooien. Zo blijven ze bezig.

Je wordt er toch helemaal fucking naar van. Elke keer gebeurd het weer en elke keer loopt de dader (als die gevonden wordt) na een aantal dagen weer vrij. Ik vind dat er voor mishandeling tegen mensen al lage straffen zijn maar voor dierenmishandeling al helemaal. Verder wordt er ook niet veel gedaan om de daders te vinden. Omdat het "maar" een dier is. Wat nou maar een dier? Mensen zijn ook dieren.

DOEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten