donderdag 27 december 2012

Daar benne ze weer.

Het is bijna nieuw (ik typte 1x Neil jaar, toen New jaar. Oke.) jaar en dan komen die achterlijke statussen en tweets weer;

2013 WORDT MIJN JAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 2013, EEN NIEUW BEGIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nee, gewoon NEE. Zo werkt het niet. 2013 is gewoon 2012 die door loopt, net als dat 2012 gewoon 2011 was dat door loopt. Een jaar maakt geen nieuwe start, JIJ moet die nieuwe start maken. Jij bepaald wanneer het een nieuw begin is voor jouw leven. En 2013 wordt niet jouw jaar, weet je waarom niet? Omdat niet alles goed kan gaan. Van die 365 dagen gaan er minimaal 100 fout. En dan voel je je kut joh, als dat fout gaat en je tegen jezelf gezegd hebt dat het jouw jaar wordt. Dus doe dat gewoon niet en vervolg 2012 rustig. Maak een nieuw begin als JIJ er aan toe bent, niet als een cijfertje van een 2 naar een 3 gaat.

En nu.............. RAPAPAPPAPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPPAPAPAPPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPPAPAPAAPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPAPAAAAAAAAAAAAAAAPAPAPPAAAPAPAPPAPAPA.......................

Tegen het eind van het jaar komt ie weer; de top2000. En raad eens welk nummer er verdomme alweer op nummer 1 staat? Juist, Bohemian rhapsody. WOW! DIE HADDEN WE NIET AAN ZIEN KOMEN! SHOCKING! Ach, het lijkt me vrij duidelijk dat ik het er niet mee eens ben. Ook word ik helemaal gek van de mensen die elk jaar weer komen pleiten voor meer "zwart" in de top2000. Op de top2000 kan je stemmen en als het niet genoeg stemmen heeft is het logisch dat het liedje de top2000 niet haalt of laag staat. Zeur dan ook niet. Ik wil meer Neil Young en CSNY in de top2000 dus stem ik daar op. Tussendoor zeur ik constant dat waar die blijft maar ik ga niet als een of andere klojo bij De Wereld Draait Door zitten gillen dat er meer Neil Young in moet.

Calm yo tits, stem en leg je erbij neer. Bedankt.

zaterdag 22 december 2012

Appelsapje.

Ik kijk vaak op de site van de Telegraaf of er dan nog nieuws is. En ja hoor, staat er weer zo'n bericht; Dronken man rijdt vrouw dood. Even serieus, hoe vaak moet dit nou nog gebeuren voordat mensen zich gaan realiseren dat het absoluut ronduit belachelijk is een aardig drankje op te hebben en dan nog te gaan rijden? "Ik kan dat wel" nee, dat kan je verdomme niet. Als je weet dat je een avondje uit gaat of gewoon naar vrienden, zorg dan dat je op de fiets gaat of met het OV als je gaat drinken. Of zorg dan dat je een BOB bij je hebt.

Maar ook echt, wat is er in godsnaam mis met maar 2 tot 3 biertjes drinken?! Ach, ik zal het allemaal wel niet begrijpen. Ik drink niet want ik vind alcohol vies. Verder vind ik je ook laf als je drinkt omdat je dan gezelliger schijnt te zijn. Dan heb je geen karakter/persoonlijkheid, einde. Als je drinkt omdat het dan gezelliger wordt (lees: je vind de apres ski muziek ineens een stuk minder erg) snap ik dat best wel. Ik snap gewoon niet wat er mis is met maar 2 biertjes drinken. Het schijnt dat je niet stoer bent als je een cola neemt tussen je vrienden. Whatever. Kuddedieren.

Mijn god, wat kan ik hier fucking boos om worden. Je beroofd iemand anders van het leven omdat jij zo nodig (veel) moest drinken en vervolgens in de auto moest stappen. Je beroofd iemand van het leven dat diegene deelde met anderen. Anderen die veel om hem/haar gaven. En diegene krijgen straks een politieman voor de deur, die, als zij open doen, zijn pet af doet en ze de mededeling geeft dat hun geliefde is gestorven omdat een idioot hem/haar aangereden heeft. Hoe zou jij je voelen als het je man, je vrouw, je kind, je vader, je moeder, je opa, je oma, je neefje, je nichtje, je oom, je tante, whatever was? Hoe zou jij je dan VERDOMME voelen?????????

Er zijn geen excuses voor. "Ja maar ik moest naar huis" "ja maar ik had haast" "ja maar ik kon niet blijven slapen" JA MAAR HELEMAAL NIETS. JA MAAR JE HEBT NET IEMAND DOOD GEREDEN DIE ONSCHULDIG WAS. DIE MISSCHIEN GEWOON OP WEG WAS NAAR HUIS OF NAAR EEN GEZELLIG AVONDJE UIT MET VRIENDEN/VRIENDINNEN. MAAR DAT KAN NU NOOIT MEER GEBEUREN OMDAT JIJ HEM/HAAR DOODGEREDEN HEBT.

dinsdag 18 december 2012

Alleen.

"Oh kom er bij lopen, je loopt zo alleen!" "Waarom kom je hier niet zitten, je zit zo alleen!" lekker fucking BOEIEND dat ik alleen loop of zit. Als ik bij je wilde lopen had ik dat echt wel gedaan. Dan had ik mezelf er wel tussen gedrongen maar helaas ben ik niet zo wanhopig en kan ik best wel alleen zijn. Dat vind ik vaak zelfs fijn. Alleen zijn word gezien als zielig zijn, wat vaak totaal niet het geval is. Als ik alleen loop is dat omdat ik dat wil. En vaak omdat ik gewoon naar mijn muziek wil luisteren in plaats van naar gezeur over hoe slecht je vriendje is terwijl ik jou meer een kutkind vind met al je gezeik. Dan snap ik hem wel ja.

Sowieso vind ik het tijd worden dat al die meiden gewoon eens even lekker stoppen met zeuren over de vriendjes. Het is JOUW vriendje, JIJ hebt met de verkering ingestemd en JIJ bent 1 van de 2 die het draaiende moet houden. En als je dat niet lukt, of het niet goed lukt, maak je het toch lekker uit. Hoef je zijn gezeur niet meer aan te horen, belangrijker is hij het jouwe niet en ik dat van jou ook niet. "Jongens zijn zukke klootzakken" want meisjes zijn lief, leuk, aardig, normaal, niet jaloers en niet gecompliceerd. Neuh. Krijg toch waterpokken. Ik ben hetero maar als ik al dat constante gezeur hoor van al die wijven de godganse dag, snap ik wel waarom die jongens zich zo gedragen. Ik word er al doodmoe van. Quit that shit.

Goed, alleen zijn is vaak fijn. Mensen die niet alleen durven te zijn hebben het zwaarder als de mensen die vaker alleen zijn. Ik ken zat mensen die niet alleen durven te zijn en zich op elk wandelend persoon storten die ze zien. Teken van zwakte, schaamte en eenzaamheid. Doe er iets aan. Ga eens alleen zijn zonder te janken of bang te zijn. Ga eens alleen zijn in een ruimte vol met mensen, dan merk je pas hoe lekker het is om alleen te zijn.

Verder is er ook niets erg aan stilte. Als je stilte ongemakkelijk vind, ben jij ongemakkelijk. Doei.

zaterdag 15 december 2012

Wat een pret.

Pretparken. Ja, PRETparken.. Want het is prettig om minimaal een half uur (op een gemiddelde dag) te moeten wachten tot je in een attractie kan en het is nog prettiger dat je minimaal 30 euro betaald voor de entree. Maar goed, pretparken zijn leuk. Neem bijvoorbeeld de Efteling, blijft leuk. Of je nou 2 bent of 82, het is en blijft gezellig. Het enige wat ik daar schijt irritant vind, zijn de wachttijden. Maar goed, zo heeft ieder park wel iets. Ik ga niet vaak naar de Efteling. Ik vind het te duur om er zomaar even spontaan heen te gaan. Als je er wilt eten, ben je zo 10 euro kwijt voor iets simpels, the fries better be gold, my friend.

Omdat ik kippig ben kan ik niet echt genieten van die 3d film over de natuur, geen idee meer hoe die heet. Omdat ik niet goed tegen hoogtes kan en snel hoofdpijn heb, ga ik niet in achtbanen. Omdat ik niet vrolijk word van sprookjesbeelden vol met mos en al die shit, ga ik niet door het sprookjesbos. Ja, er blijft weinig over, maar ik heb het er wel degelijk naar mijn zin.

Het leukste van de Efteling blijft toch wel dat ene ding.. Ik ben de naam even vergeten........................... Droomvlucht! Ja, die. Die vind ik nou echt leuk. Als ik daar een half uur op moet wachten, vind ik dat echt niet erg. Tenzij er een stel volwassenen achter me staat met een fucking irritant kind die op alle buizen slaat en in zijn eentje een moshpit maakt tussen wachtend volk. En die ouders maar gewoon doorpraten he.

Ik kom ineens op een ander onderwerp. Ik ga vaak met het openbaar vervoer, dus maak ik vaak stellen mee. Soms zie ik 2 mensen samen zitten en praten over de meest domme dingen, waar afstandelijke kennissen over praten, en dan blijken ze gewoon getrouwd te zijn. Fucking logisch. Oke.

Dit was een ontzettend interessant blog (vleugje sarcasme).

Ik heb honger. En morgen eet ik varkenshaas.

Einde.

donderdag 13 december 2012

21

Ik ben 21. Blijkbaar betekend dat tegenwoordig dat je verantwoordelijk MOET zijn, dat je een rolmodel MOET zijn maar bovenal dat je serieus MOET zijn. Van mijn hele omgeving hoor ik het steeds vaker, maar weet je, jullie kunnen allemaal de put in en er proberen uit te kruipen. Als ik negatief ben, laat mij. Zo ben ik. Ik ga toch ook niet lopen janken dat sommige van jullie altijd "zo gelukkig" zijn. Ik hou er niet van om me anders voor te doen dan ik ben en dat zal ik ook zeker niet doen, hoe chagrijnig ik ook ben. Ik vind zat dingen leuk, als ik iets leuk vind heb ik er ook echt een passie voor. Ik vind ook veel dingen niet leuk en daar zal je mij dan ook zeker over horen. Deal with it. Of niet en kras op. Ik heb geen zin in jullie gezeur, ik heb al genoeg aan dat van mij zelf. Als jij er chagrijnig van word is dat jouw schuld want jij laat jezelf toe chagrijnig te worden. Probeer me ook niet op te vrolijken want daar word ik alleen maar nog chagrijniger van. Ik wens jullie een zeer onprettige avond en ik hoop dat er, na dit blog gelezen te hebben, een stroomstoring komt zodat jullie er in stilte over na kunnen denken en er een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik ben wie ik ben, voor mijzelf. Niet voor een ander. Want dit is MIJN leven en IK moet het leven hoe IK het wil en met wie IK dat wil. IK moet doen wat IK wil. Dat klinkt egoïstisch, maar dat is het leven ook. 

zaterdag 8 december 2012

Lekker puh.

Junior Masterchef. Dat is nou echt een van de programma's die me slecht doet voelen over mezelf. Kinderen van fucking 8 of 9 jaar maken verdomme 3 gangen menu's en wat maak ik?? EEN BOTERHAM MET HAGELSLAG. MET MOEITE OM DE HAGELSLAG NIET TE KNOEIEN!!!!!!! Moet je even nagaan. Zit een kind van 12 helemaal 4 gangen te maken en ik??? Ik zit op mijn fiets door het pleuris weer naar de snackbar. Nou echt, skiet me van me fiets en zet me in de keuken. Ik zou best wel willen koken maar ik ben niet heel erg handig en de keuken zou veranderen in het hoofd van Lady Gaga. Dat willen we niet. We willen geen lelijke keuken vol met chaos en rommel. Al is het bij Lady Gaga nog erger, in onze keukenkastjes zit in ieder geval inhoud. En onze keuken staat niet in een string op de foto met zijn "dikke billen".

Ik vind het prachtig om te zien, Junior Masterchef. Maar dan wel de Australische versie. De Nederlandse is zo.. Nederlands. Het is het gewon niet. Echt niet. Oh ja, weet je wat ik wel kan maken? Een geklutst ei. JAJAJA. DAAR HEBBEN JULLIE NIET VAN TERUG HE? Dus een 3 gangen menu ziet er bij mij zo uit: Voorgerecht word stokbrood, hoofdgerecht word een boterham met hagelslag en als nagerecht hebben we natuurlijk gebakken ei! Nou, wie zou er nou niet willen komen eten?

Ach, gelukkig kan ik wel fietsen zonder zijwieltjes en mijn schoenen goed aantrekken. Al is dat laatste gisteren ook fout gegaan. Mijn nieuwe schoenen kwamen binnen en ik deed vol overtuiging mijn rechter schoen aan mijn linker voet. Toen was ik beledigd dat mijn schoen niet de goede maat was, wat ie wel was, alleen zat 'ie aan de verkeerde voet. Ik geef het op. De 8-jarigen van nu hebben een betere toekomst dan mij. Ik ga wel gewoon om de hoek van een snackbar wonen en dan hopen dat er ook nog een chinees dichtbij zit. Of een buurmeisje van 4 jaar die chocoladetaarten maakt.

10 favorite songs.

Hi all. It has been a while since I've done this. So here's my top 10 favorite songs, that I've listened to (sometimes a little too much) last month. (Open the links in another tab since it's automatically opening it on this page)

10. Joe Bonamassa - Black Lung Heartache.
http://www.youtube.com/watch?v=37O_NgZ528A

9. The Script - The Man Who Can't Be Moved.
http://www.youtube.com/watch?v=gS9o1FAszdk

8. Jake Bugg - Lighning Bolt.
http://www.youtube.com/watch?v=fY0oPg1h8fQ

7. The Fratellis - Vince the Loveable stoner.
http://www.youtube.com/watch?v=CBQ42BJuJaM

6. Jon Fratelli - Rhythm doesn't make you a dancer.
http://www.youtube.com/watch?v=DBmvf_mTOaY

5. Asaf Avidan - One Day (wankelmut remix)
http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg

4. Taylor Swift - I Almost Do
http://www.youtube.com/watch?v=Lh3_OSe_u1s

3. The Fratellis - Everybody Knows You Cried Last Night
http://www.youtube.com/watch?v=tTChu1D1mR0

2. Neil Young - Sugar Mountain
http://www.youtube.com/watch?v=vGI5wGp2tXA

1. Imagine Dragons - It's Time (acoustic)
http://www.youtube.com/watch?v=d712Th-4y0Q

Hope you enjoy the music as much as I do :D If so, that means you have to play It's Time at least 8 times a day. It's so addictive. Dammti! There'll be a blog about Christmas Songs soon. So stick around!

woensdag 5 december 2012

Ben je helemaal modderfokkin gek geworden?

Iedereen heeft het gelezen en/of gehoord. Een grensrechter is overleden nadat hij zwaar mishandeld werd door 3 jongens in de leeftijd van 15 en 16 jaar. Ja, je leest het goed. 15 en 16 jaar. Wat deed ik toen ik zo oud was? Alles behalve denken aan iemand dood trappen om een fucking spelletje met een bal.

Zoals je overal hebt kunnen lezen zijn er veel discussies over. De enige zekerheid die we hebben is dat kinderen hun vader kwijt zijn, een vrouw haar man, een familie een geliefde en vrienden een vriend. En dat is hartbrekend. Het is hartVERSCHEUREND dat er zo over iemands leven geoordeeld word. Ik heb dingen gelezen als "ja maar wie weet wat die grensrechter deed", die man was rechtvaardig, meer niet. Wie ik helemaal achterlijk vind met zijn uitspraak is Peter R de Vries. Nou heb ik al een ontzettende schijthekel aan die vent maar wat hij nu weer heeft gezegd gaat echt alles te boven. Hij zei ongeveer dit: grensrechters moeten eens naar hun eigen gedrag kijken. Pardon? Parmodderfukkindon? You fucking kidding me? Seriously? Echt? Je kan zelf hopelijk wel zo'n 5 redenen bedenken waarom het een achterlijke uitspraak is.

Veel mensen leggen het nu bij de opvoeding van degene die dit hebben gedaan. Natuurlijk heeft dat er wat mee te maken. Kinderen worden soms op hun elfde naar buiten getrapt om maar uit te zoeken wat ze nu gaan doen. Zij leven op de straat, zij zien wat er gebeurd en worden heel erg beïnvloed door hun omgeving. Maar dat je zo opgevoed word betekend nog niet dat je je zo achterlijk moet gedragen. Je kan ook bij jezelf nagaan wat jij kan veranderen om niet zo als de anderen te worden. Maar daar aan kan je merken dat ze allemaal  gewoon laffe mietjes zijn. Anders zijn dan anderen is niet stoer he. Want nee, ik moet ook zo'n vuilniszak jas met afgeslachte kat op de capuchon hebben anders hoor ik niet bij mijn vrienden, daar gaat het nou eenmaal om, welke kleding je aan hebt en hoe stoer je bent. Niet om je persoonlijkheid.

Ik kan het echt niet begrijpen, echt niet gewoon. Dan heb je ook nog eens de vriendjes van de opgepakte jongens die dan het hele twitter volgooien met hoe oneerlijk het is dat hun so-called-matties zijn gearresteerd. Fucking oneerlijk inderdaad, iedereen die iemand doodgetrapt heeft moet gewoon los rond lopen want dit is echt niet eerlijk!!! Er is alleen maar een mens dood joh. DOE NORMAAL!!!!!!!!!!!!!!! Echt waar, echt. Het is iemands leven die ze verwoest hebben. En niet van een iemand, maar van nog heel veel mensen. Die drie jongens hebben iemand weggehaald die voor veel mensen dierbaar was, die voor veel mensen iets betekende. Maar nee, dat dringt niet door tot de zieke hoofden van alle mensen die achter die drie jongens staan.

Wat de KNVB doet is goed. Alle amateurwedstrijden schrappen en er met de jongeren over praten. Het enige waar ze geen rekening mee houden is dat het hun geen ene moer kan schelen. "Ah joh, t was mn vader toch niet dus fokkit". Nee, dan moet het jouw vader eens zijn dan is het lijen en last. Krijg toch de waterpokken. Ja, ik word hier boos om. Omdat er echt zulke zieken mensen bestaan. Dit is gewoon hoe het is, zulke mensen zijn er.

Het enige wat ik nu hoop is dat zij zich voor het leven schuldig voelen en hun vuilniszak jassen verbrand worden, want dan hebben ze echt geen leven meer. Verder hoop ik ook dat ze alleen in een sociale werkplaats aan de bak kunnen want dat is nou eenmaal het ding wat ze niet kunnen: sociaal zijn. Al vind ik het wel zielig voor de mensen waarmee zij moeten werken. Als ze nooit aan een baan komen, gaan ze niet veranderen en nog meer levens verwoesten.

dinsdag 4 december 2012

Fashion Shoot.

Our assignment for photography class was to create a fashion shoot. We had to photograph our class mates. Here are some of the pics I took of Dewi! We had to give the 'style' a name and I'm calling it Classy Casual. 







Also, if you want to see what I'm up to at school you can check out this link, it's my photography blog we had to make for school: http://vancreekphotography.tumblr.com

zondag 2 december 2012

Lyrics.

Lyrics can make you feel thing you've never felt. Lyrics can make you think about things you never thought about before. Lyrics can make you change your mind. Lyrics can make you smarter, they can make things more simple and they can explain a lot. Lyrics can make you smile, cry and even fall in love. Lyrics can break you, they can mean the world to you, they can be your last hope and sometimes lyrics are the only thing you can turn to in desperate and dark times.